Untuk tempahan dan sebarang maklumat..anda boleh la hubungi Ieza (013-244 6544) bagi tempahan sekitar Selangor dan putrajaya, hubungi Zie (017-934 1545) untuk tempahan sekitar Dungun, Kemaman.........

JOM FOLLOW..DAPAT DISKAUN AGI

SUDI-SUDI LA LIKE PAGE NI..TQ..:)

Sunday, March 11, 2012

moist choc cake..tuk suami

Ramai yg nak tau cmna kek moist choc di dalamnya kan..moist ke x..korang tgk sndiri la ye..but yang ni sya buat khas tuk suami sbb die ckp dh lame x mkn kek ni..sbb asyk buat org pnye, suami pon x merasa..ye la dlu tu kalau buat die ckp..nnt gemok mkn kek ni, tp kali ni die sndiri yg request..hehe..pepon i dh tunaikan ye..




Amacam..bg sya kek ni sgt sedap..hehe

2 comments:

  1. nampak pun dah tahu sedap kak...:)

    ReplyDelete
  2. Thnx Ayumi..InsyaAllah bile mkn pon sodap..:))

    ReplyDelete